Kört bil

Precis ätit middag efter en dag i bilen. En sväng till falköping för att hämta svågerns grejer. Sedan en tur på ica för att hämta min dammsugare och bananlådor. Bilen var fruktansvärt full. Jag är imponerad att jag och syrran fick in fem lådor i den redan fulla bilen. Men jag såg ju inget. Varken bakåt eller åt sidan haha... farligt?
glömde dock att lämna försäkringspapprena. Tokigt. När vi passerat Töreboda kom jag på det men det var tillräckligt långt för att det skulle vara onödigt att återvända. Just typiskt. Men jag får göra det i morgon när jag ändå ska in. Men då kommer ju pengarna hela 2 dagar senare än möjligt, istället för bara en dag! Typiskt. Men vi får väl klara oss. Jag hoppas fortfarande på att försäkringskassan ska ha gjort fel!
Visst har jag hyllan målat bra som fjortis?! XD Tjockt med färg. Droppar och missat där man inte ser. haha Men det man inte ser finns inte!
..
Har jätteont i ryggen nu. Vet inte vad jag gjort. Så jag tror jag bara ska vila. Hyllan är ituskruvad och det finns inte mycket mer jag kan göra. I morgon ska jag hjälpa syrran med flytten tror jag och sen är det ju bara småsaker och blommorna kvar!
Ville sätta upp håret i en slarvig knut. Men det är inte lätt med megakort hår. Så jag slängde i mängder med hårnålar. Vad tycks?

Kram

Kommentarer
Postat av: Bibbi

Tänk på att du bara har lappen till låns än så länge hihi....



Vad skönt att du tagit bort det där fåniga kommentarstestet :-)

2012-03-01 @ 18:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0