Mitt arbete

Arbetar-looken
..
Nu är man en arbetande kvinna. Trött och sliten. Självklart blir jag förkyld samma dag jag börjar jobba. Är det vettigt.
När jag väl kom hem igår. (Helt slut) hade jag nog feber. Kunde inte ligga ner. Allt var obehagligt och smärtsamt. Men den gick över till idag. Typ.. vinglade iväg mina 3 km till jobbet. Orhan hängde på. Feberfri men rejält förkyld!
Sen har jag snorat hela dagen.
Har dessutom stora blåsor, varav en har gått sönder, på hälarna. Mina vanliga skor är så slitna att att jag skavt mina fötter. Och arbetsskorna var precis lagom höga för att förgöra de slitagen!
Orhan behandlade mina fossingar igår. Så jag har gått med bandage hela dagen idag och det har gått bra. Nu har han också köpt skavsårs-plåster. :)
Min älskling! :)
..
..
så vad gör jag på jobbet?
Jord.. mycket jord. Idag har jag BARA packat krukor med jord och ställt ut på bord. För i morgon kommer krydd-sticklingarna som ska planteras i dem. Igår gjorde jag samma sak förutom att plantera lite sådda sticklingar i enskilda krukor.
Ser fram emot att få plantera lite i morgon. Jord är så trist. Plus att vi troligen får sovmorgon. (hoppas, hoppas!!!) Då sticklingarna troligen inte kommer förrän på eftermiddagen!
Jag trivs på mitt arbete. Kollegorna är trevliga. Så förutom att jag nu varit alldeles snorig, febrig och blockad i huvudet ska jag nog kunna ha trevlig med dem i framtiden! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0