Morgonpigg

Har ingen aning om vilken tid jag vaknade idag! Bristen på klockor på väggen gör sitt. Orhan har ett armbandsur. sen har vi ju våra datorer och mobiler... men de stunder man inte sitter vid en dator eller sms:ar. Ja då har man noll koll. Frågar jag Orhan vad klockan är så glömmer jag det lika fort jag frågat. Märkligt. Vet inte ens om jag lyssnar!
..
Hur som helst. Det kändes som om jag vaknade sent. Men det gör det nästan jämt nu för tiden om jag sover till åtta. Så jag antar att klockan var åtta!?
Jag är inget trött alls nu och bara för att Orhan redan lagt sig känns det tomt och hemskt att lägga sig. Hatar att lägga mig i ett rum där folk redan sover. Ensam och övergiven. Den enda som inte kan sova. Som har problem. som kommer vakna trött i morgon!
..
Vi har bäddat in Tamar i kontoret/ateljen. I en låda. (Som hon gömt sig i hela dagen idag sen hon hittade den i förrådet!) med lite lakan i botten. (Med tanke på att hon vanligtvis sover på fönsterbrädan behöver det nog inte vara mjukare!) Orhan hoppas då kunna sova längre än till halv sex i morgon.
Vi får se hur det blir med den saken. Jag tror inte det beror på ljuset eller på Tamar. Jag tror Orhan helt enkelt är lite gubbig! Som somnar astidigt och vaknar astidigt! ;) I morgon lär han väl skylla på att jag sparkade för mycket!
..
Kanske lika bra att dra sig mot sängen. Sitter ju bara här och är allmänt sysslolös!
kram god natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0