Raggmunkar

Idag lagade Orhan svensk mat. Raggmunkar. jag kom med iden. Då vi har massa massa potatis som börjar bli lite mjuk! XD Jag berättade vad det var, sa och visade hur man gjorde och sen briljerade han med att steka fläsk (Som vi trodde vi köpt billigt på coop men som visade sig vara ett stort ben med lite kött på!!!) och raggmunkar. Vände dem i luften och dansade segerdanser för mig som satt i vardadgsrummet. Det är min man det! ;)
..
..
Efter middagen gick datorn sönder. Plösligt uan förvarning så la skärmen på stora datorn av. ville inte starta! Just ikväll när vi skulle se Inter spela för champions league... (Nåt sånt?) Tråkigt. Mest för Orhan. Inte kul att se sånt på den här minidatorn!
så nu sitter han och skruvar i datorn medan jag hejar på. Har otroligt lite kunskap för att hjälpa honom med sånt. Jag kan som mest säga. "Kanske är det något som glappar." Eller. "Eftersom den piper så betyder det ju att den vet att något är fel. Det är inte helt kört!?"
Haha.. sånt jag inte förstår skrämmer mig. som att se någon bygga ihop en motorcykel. Får ont i magen vid bara tanken. Jag kan inte. Det går inte! Jag förstår inte!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0