Smärta

Vansinnigt. Idag gjorde det så ont i foten att jag inte kunde gå. Bara på grund av mitt skavsår.
Inte den vanliga smärtan. Smärtan av att något skaver likt en kniv i foten utan en stabil smärta. Som om jag brutit hälen. (?) haltade runt. (förutom när chefen såg. Då gick jag så normalt som möjlig. Man måste ju verka cool!)
..

..
Jobbade mesta tiden ensam i det lilla växthuset idag så jag kunde halta fram och tillbaka i gångarna utan att störa.
Det lilla växthuset är format så att de finns tre bord. Men bara plats för en gång. Det bord och den sida du vill åt får du dra fram. Bara själva bordsytan är rörlig. Borden är typ 10 meter långa. (Känner mig alltid lika tuff när jag får dra på ett tungt och aslångt bord!) Alltså är det irriterande att vara fler än några pers. där om man vill vara på olika sidor av borden!
..
Varenda gång någon kom in för att göra något eller hämta något kommenterade de hur kallt det var där inne. Inte vet jag. Jag kände ingenting. haha tror jag fortfarande har feber. För jag stod där med öppna dörrar och njöt medan alla andra klagade konstant på kylan! XD Märkligt. Om jag har feber känner jag inte av den alls. Är inte trött eller så...
..
Jobbade bara halva dagen idag men hann med att plantera 90 tomater, 90 gurkor, 90 meloner, 130 timjan, 100 gräslök, 200 Oregano, 200 sedum o.s.v. o.s.v.
Gillar mitt jobb!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0