Ständigt denna dator...

Orhan klagade konstant igår och i morse när snön saktade dalade ner. I morse var det som vinter på nytt med vita trän och snö på vägen. Men den smälter sakta. Det är typ 5 plus nu och solen skiner. Vill att det blir riktig varm vår snart. Så man kan sitta i gräset och njuta av solen!
..
Igår kände jag mig sådär superaktiv igen. Lagade mat (pizza) bakade massor med bröd. (vi hade två gamla jästpaket som jag fick göra åt!) Rengjorde Tamars toalett. rengjorde våran toalett. Planterade min snödroppar. Diskade. Ja.. full fart! (Klart Orhan hjälpte till. Vi gjorde pizzan tillsammans. Han sopade golvet i hela huset. I fall nu någon tror han är lat!)
Idag är motsatsen. Vi kom inte ut på någon powerwalk som planerat heller. Snön på backen gjorde Orhan oinspirerad plus att han gått och blivit sjuk! Men kanske det är lika bra det. I morgon börjar jag arbeta!
..
..
Vi har ätit tomatsoppa och har kollat på datorer på tradera. Just nu skruvar vi åter isär datorn för att fota delarna och försöka sälja dem. Kanske får vi några kronor!
(Kanske det sitter någon och läser min blogg som har en dator för mycket?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0