Stressad

Drömde i natt att jag skulle flytta. Hit alltså. Fast jag tror jag bodde här också? Jag skulle bara förbi snabbt hemma och hämta Tamar och massa kläder.
Väl hemma i Slätte var massa släkt på besök! oväntat. Jag, syrran och mina kusiner Cecilia och Amelia  bestämde oss för att klä ut oss till vackra damer i gammal stil. (?) Trots att jag skulle packa, fånga Tamar. Osv. Jag har inte tid med maskerad. XD
Cecilia gjorde den mest invecklade frisyr på Amelia och sminkade henne super-proffsigt. Med små blåa blommor och fjärilar på ögonlocken!
Funderade lite på vars hon lärt sig det!? Var lite sur också för att hon hade så bra färger och hade lärt sig sminka så bra! haha
..
Syrran hjälpte mig. Dock lite lamt. Hon tittade bara på och gav råd...
När jag väl börjat få till min frisyr som jag gjort själv satt plötsligt mamma och Ulrika ute i bilen och skrek att vi skulle åka.
Typiskt.
Amelia visade upp sig. Hon hade massa inbakade flätor i håret och någon snygg 1800-talsklänning. jag var bara halvfärdig. Men Fick helt enkelt riva ur alla hårnålar ur min konstiga frisyr, fånga Tamar och slänga några kläder i en kasse på måfå. Samtidigt försöka tänka vad jag inte fick glömma... Allt medan Amelia skrattade åt mig.
otroligt stressande dröm...



Kommentarer
Postat av: Cicci

Haha! xD de var faktiskt en riktigt rolig dröm. ;) vem vet, jag kanske har gått en sminkurs i hemlighet...

2012-03-12 @ 11:07:12
URL: http://ciccilull.blogspot.com
Postat av: amelia

Haha! Jag känner din panik ;) Fast jag tror inte jag skulle gå omkring och skratta åt dig i verkligheten faktiskt. Eller skulle jag...?

2012-03-13 @ 22:08:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0