Traska 6 km med förkylning.

God morgon!
Ska strax börja den långa vandringen till jobbet. lite mer än 3 km om jag minns rätt. (Sen ska jag ju hem med. Om jag inte stöter på någon där som ska samma väg!) Måste skaffa cykel så jag slipper traska iväg en halvtimme innan jag börjar. Vet egentligen inte hur lång tid det tar att gå. Provar med en halvtimme! ;)
..
..
Orhan ligger död... feber. Kände också själv igår att nåt var på g och självklart. Även jag har drabbats av förkylning. Dock ingen feber än. (Vad jag känner av!) Bara snuva. Hoppas jag är lagom frisk hela veckan i alla fall så jag kan jobba!
Pappa skickade med min farbror förkylningen och nu har vi den. Jag som trodde vi skulle vara säkra då vi inte umgås med så många. Tji fick jag!
..
Känner mig både taggad och inte alls sugen på att jobba. Skulle vilja vara hemma och ta hand om min sjukling. Kanske sova lite mer. Samtidigt som jag ser fram emot att få jobba hem pengar till hushållet. Detta jobb är ju som så trevligt också. Stå och påta i jorden. Böja ryggen, få jord under naglarna och stå i donet av värmefläkten!
Är mest lite orolig över lunchen. chefen sa att de brukade äta på något pensionat. Men han sa varken pris eller om det fanns andra möjligheter. Sist åkte vi inte dit då hon som brukade laga maten där var sjuk! XD
Jag får väl ta med några slantar och forska i det hela idag.
..
Behöver cykel och stövlar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0