Varg?

Vi var nyss ute alla tre på en kort prommis för att insupa lite frisk luft. Dock mötte vi granne efter granne, skotrar och skidåkar och Tamar var oerhört nervös.
Väl ute bland skoterspåren hittade jag några stora spår. Tassar med klor. spännande...
Min fråga är dock. Är det någon här i Dalkarlså/Bygdeå som har ett monster till hund eller är den en varg som traskar omkring? :) Vore oerhör skoj att se en varg. Kanske borde promenera ut på nätterna eller sitta i fönstret och spana! ;)
(Om det är någon som kan något om spår kanske jag kan ta ett kort på spåren och lägga ut så får ni säga vad ni tror!)
..
När vi väl skulle in kom det självklart ut en man. Tamar stelnade till och med blicken spänd på mannen smet hon förbi honom uppför trappan. Men sen vågade hon sig inte in. Tänk om det kom ut fler grannar. Hon kollade sig omkring. Såg att mannen var påväg tillbaka och plötsligt tog hon chansen. Hon kröp, så liten som möjligt, över tröskeln. Stannade. Checkade läget och rusade sen det fortaste hon kunde till våran dörr som Orhan höll upp för henne.
Nu sitter och hon och tvättar sina frusna tassar efter en skål friskies! ;)
..
På tal om spår så är det något rådjur eller liknande som traskat förbi utanför fönstret vårat. Märkligt närgågna djur. Men trevlig. haha frågan är dock hur Tamar någonsin ska våga sig ut på allvar! haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0