kristi himmelsfärd

Den här dagen har smugit sig fram. Här sitter jag och tror klockan är nästan åtta när den bara är halv sex!
Gick inte upp vanvettigt tidigt men har som gjort saker hela tiden och aldrig haft koll på klockan. Plus att vi åt middags-lunch! (eftersom jag bakade bröd till frukosten och den blev så sen!)
..
Har bakat bröd, diskat,spelat worms med Orhan, spelat sims, brottats med Orhan, lagat middag, ätit ett äpple och läst lite och sedan promenerat till ica. Man tycker ju att efter det borde en dag närma sig sitt slut.
Men inte mig emot!
..
Jag känner för att dricka kaffe. Ge Orhan en vansinnigt stor puss och drömma lite. Välja en film och njuta av kvällen. Det är en regning dag. En dag det känns bra att vara inne!
..

Kommentarer
Postat av: Ulrika Emini

Sv: Ja man får vara tacksam när bebisen stryker Under revbenen, vanligtvis brukar den sparka och trycka PÅ revbenen när jag sitter och det kan göra riktigt ont.

Skitunge. :)

Jag är avundsjuk på dig som har sims-spel! Jag laddade ner Sims tre när vi hade flyttat in hit och spelade ett tag. Det var kul! Men själva cracket till spelet fick datorn att stänga av sig när jag hade spelat ett tag och det blev bara värre och värre så jag slängde bort det till slut.

Får väl också inhandla något sådant när vi har pengar...

2012-05-18 @ 10:58:09
URL: http://ulrikaemini.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0