Knasboll

Dumma jag! Läste mailet en gång till från arbetsförmedlingen och fattade tillslut att jag fick komma när jag ville. Bara jag kom INNAN den 31! XD Så blev till att ränna in till Umeå nu när jag ändå var ledig. Ingen skön hemmadag idag inte!
..
..
Vi shoppade lite. Promenerade runt lite. Kollade på inredning och blommor. På bussen hem letade jag hjortronställen och Orhan kikade efter cykelvägar. Det gör vi nästan jämt. Önskar jag hade en bil. Helt värdelöst att bo bredvid E4! :P Inget man cyklar på precis. Föresten har vi ju bara en cykel! Utan pakethållare!
..
Har mailat en hel del med hyresvärden nu på sistone. Angående hur det blir nu i framtiden. Jobbigt. Vi har ju bott  här lite billigare innan. Men nu var vi tvungen att skriva kontrakt på riktigt. Betala den riktiga summan. (hemskt dyrt!) Men då kom ju problemet. Mitt jobb räcker ju bara till augusti-september. Ska vi flytta i September måste vi säga upp lägenheten nu! Känns obehagligt att säga upp den redan nu. Innan jag vet något om vad vi kommer göra. Eller vad som händer!
.
Dock fick vi erbjudandet att skriva ett tidsbegränsat kontrakt. Alltså för tre månader. Och sen får (eller måste) vi ta beslutet om vi ska stanna eller inte!
Just nu vet vi inget. Vi är ganska säkra på att vi inte vill stanna här. Men vi måste ju hitta jobb någon stans. Någon av oss! Annars känns det märkligt att spontant flytta! Skulle vi inte hitta något jobb här kan vi ändå inte  bo kvar här. Alldeles för dyrt för arbetslösersättning! :P
Tycker inte om att tänka på vad som händer efter sommaren. Vad vi ska göra?! Vars vi ska ta vägen?
Men jag antar det blir bra. Vi behöver inte oroa oss för morgondagen!

Kommentarer
Postat av: Anna

I know the feeling, to much...

2012-05-31 @ 20:07:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0