Köksmästar'n

..
..
Har varit och kommer nog spendera hela dagen i köket. Finns ju massor att göra där. Tror dock jag ska ta en paus nu. Jag är så dålig på att äta lunch. Jag glömmer bort när jag kommer igång. Och sedan gör jag fantastiska måltider som tar hela dagen!
Vet inte ens vad jag ska göra till middag? Pasta?
Jag håller på med en experimenttårta. Hittade ett recept på en chokladbotten med ingefära. Bra.. Orhan gillar choklad. Och faktiskt. tåtbottnar måste vara den enda kakan som inte blir svamp för mig! haha... De är inte vackra. Men det gör ju inget eftersom de är inuti en garnering! :D 
..

..
I denna fantastiska choklad och ingefära tårtbotten ska jag slänga in ett lager blåbärssylt. Orhan gillar blåbär. Plus att jag vispat ihop en lemoncurd. Tror det blir awesome. ska garnera med grädde och blåbär!!! Våndas just nu bara för att dela botten som enligt mig är ganska platt. Hur ska jag lyckas dela den i 3 delar?
Förutom tårta har jag fxat med vitkålen som möglat.. så duktig var jag på att hålla koll. Har diskat. Kan ju inte göra en tårta till Orhan och lämna disken till han. (Han måste älska mig mycket nu. För jag tog hans disk igår och har gjort jätteren idag med!!!)
Har också rengjort och skurit svampskörden igår. Nu står den och puttrar på spisen. 
Har kokat en ratatouille... på de grönsaker vi köpte igår. :)
Så... nu lunch. Sedan tårtmakeri.. och avslut med en god pasta!!!  Måste hinna över till pappa också för att böja min nya bandyklubba han köpt till mig. Yey!!! :D
Bra dag i köket... Jag trivs där...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0