Cnc

Idag blev en bra dag. Fullspäckad men bra!
Åkte tidigt till Mariestad och spenderade förmiddagen och lunchen hos syster! :) Sedan arbetsförmedlingen. Gick bra där med. Är inne på att läsa cnc nu. Får med Orhan som stöd också. Så då är det till och med lättare.. att fundera på det. 
Ska försöka ta mig iväg på studiebesök nästa vecka så jag fattar lite mer ordentligt vad i hela friden det är man gör. Knappa på maskiner som jobbar åt en. Jo lite koll har jag ju men... Vad det än är låter det toppen! Och det finns alltid jobb inom det vad jag sett!!!
..
..
Väl hemma åt vi smörgås och sedan drog vi båda iväg till Älgarås för att spela bandy. Började med det hela innan tysklandsresan. Och trots att jag bara hunnit spela en gång innan denna, och det var länge sen, kändes det riktigt bra denna gång. Jag blev trött. Det erkänner jag. Min kondis har inte förbättrats mycket! Men lyckades finna mystisk energi emellanåt! Plus att jag tyckte jag hade bättre kontroll på boll och klubba. Som på den gamla goda tiden! haha
..
Så fort bandyn var slut drog vi vidare till Mariestad för att äta pizza hela glada familjen, och en granne! ;)
Blev ett trevligt avslut på kvällen och nu ska jag sova. I morgon är det helg och det ska plockas svamp mest hela helgen. För att fylla frysen med billig mat! :)
Just nu känns allt bra. Så nu ska jag sova! 
god natt
 

Kommentarer
Postat av: vidstig


God morgon

Kul att du funderar på lite cnc teknik =) finns typ alltid jobb med det :P fabriksarbetare ....

Säg till om du kör fast någon gång, har läst en hel del cnc själv.
Alltid haft lätt för kodning =)

Du vet vart jag finns om det är något ...

Peace out
Vidstig

2012-10-01 @ 00:48:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0