Hej då volvo!

Otur eller meningen? Idag skulle jag försöka mig på att få klart intervjun till jobbet på volvo. Men eftersom internet här är jättelångsamt och intervjun krävde bra internet fick jag gå den timlånga promenaden ner till centrum för att gå på ett internetcafe...
.
Tror ni jag lyckades?
Nej! Allt verkade lovande men så plötsigt när jag skulle öva på intervjun. Nyaste adobe flashplayer måste installeras. 
Försökte göra det men kunde inte troligen eftersom jag inte har rätt och hålla på och installera saker på ett internetscafes datorer. Så vi pratade med snubben där. Men han fattade inget!
Orhan cyklade hem efter våran dator. För man fick tydligen koppla upp dem där. Men när han äntligen kom tillbaka med datorn och vi frågade hur man kopplade upp på nätet där visste snubben inte det. Han trodde de hade wifi. Men det är ju pinsamt. Ofta man kan koppla upp på wifi gratis på ett internetcafe. Då skulle man ju kunna sitta utanför och gratis använda datorn!
Efter att ha försökt på många sätt och försökt få honom att hjälpa vilket han aldrig kunde. Han arbetade ju bara där! (haha) Gav vi upp!
..
Vi tog en pizza och letade sedan upp biblioteket med hjälp av polis som faktiskt kunde någorlunda bra engelska. Men på biblioteket sa en kvinna på tyska att det inte fanns internet där!
Bra...
..
Nu är vi hemma igen. Jag ger det här internetet ett försök. Men tror inte det. Får inte ens upp sidan på mindre än 5 minuter! Så jag har inte mycket hopp!
Nej nej... Volvojobbet får gå till någon annan utan att jag ens får försöka. Någon som har vett att stanna i Sverige.
Antingen har jag otur. Eller så..(låter roligare att tänka så) väntar ett bättre jobb mig! XD
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0