Skor och blåa naglar går inte ihop!

..
Igår kväll funderade jag på hur dålig jag blivit på att gå i högklackat. Jag gör det aldrig mera så det är  väl normalt. Så nu gör det mest ont och jag går dåligt, fult!
Snart är det bröllop och jag tänkte. Kanske ska börja hårdträna nu inför det? Så det inte blir samma fiasko  som på Benjamins  bröllop då jag inte alls pallade gå i mina värsta men snyggaste skor! (Och det fick jag minsann äta upp då min yngsta kära kusin ständigt skulle slänga det i ansiktet på mig. Antar det var hämnd för mina kommentarer på bröllopet då min fars kusin gifte sig och hon hade valt alldeles för höga skor hahha! Är det så Cecilia?)
..
..
Men så slog det mig? Mina tår? Den ena blöder och den andra skär in i skinnet så tån sväller upp? Plus att de är blåa? Jag kan inte gå i högklackat. Antingen kommer det göra ont eller så kommer det se dumt ut!
Men hur ofta får jag chansen liksom?
Kanske ska göra som på mitt bröllop. Då målade jag fulnageln i hudfärg! ;) 
Men nu gör det ju ont också! Kan se det framför mig hur jag försöker se glad och normal ut med en blödande nagel som trycks mot marken, hårt!
.


.
..
Hoppas, hoppas det blir bra tills dess. Och att man inte behöver promenera så mycket på bröllopet! haha.. har inga andra fina skor? Då blir det basketdojor! ;) Får man ha det på ett bröllop med klädsel kavaj?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0