Teckna människor

Har under tiden här hos mor och far ritat lite då och då på denna kvinna... Naiv och inte så fantastisk...
Hur som helst.. jag målar på tok för mycket kvinnor. I mitt ritblock tror jag det finns endast en kille. Som också lika gärna kunde vara en kvinna... Eller inte! haha. Men man ser inte mycket av han under luggen. Om ni minns bilden.
http://petraceciliasundqvist.blogg.se/2012/february/isnt-it-obvious-that-i-love-you.html#comment
Föresten är väl inte ansiktet ett problem. Kroppen vill jag minsann också lära mig. Har ju letat runt lite nu på internet och tittat på nakna brudar och påklädda brudar. Ritat i olika former. Verkliga och overkliga kvinnor. Sittandes och ståendes...
Nu är det dags för män.
Dock tror jag inte Orhan skulle uppskatta att jag tittade på nakna män. Och varför ska jag göra det när jag har en alldeles suverän hemma?
Får se till att han springer runt naken i huset så jag kan titta och lära mig. hahah... ta några bilder och sedan ska det ritas män!
Var länge sen jag ritade ordentligt nu. Jag ska ju bli duktig ju. Då får man inte ligga på latsidan! ;)
..
..
Jag tror inte jag är bäst eller så. Kan inte så mycket. Självlärd. Men om någon funderar på hur man lär sig kan jag ju säga att det är väldigt bra att titta. Ta en detalj och titta.
Minns när jag var yngre. ehm kanske 9-11 år? Ritade då jämt snenäsor eller bara en liggande trea!
Satt och tittade på mina klassfoton och så slog det mig. Så ser ju en näsa ut. Ritade ett helt papper fullt med näsor. Efter det tycker jag inte jag varit så dålig på de! ;) haha
Men jag tror det är smart att göra så. Man ser så mycket detaljet om man tar sig tid att titta... Gör fortfarande så. Tittar och provar rita av tills jag lärt mig och vågar leka med det själv sen!
..
(Vet inte om jag har någon som läser min blogg som är intresserad av tips? Jag delar gärna med mig av vad jag kan och tänker! ;) )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0